Wij verhuizen herinneringen daar zijn wij bewust van.

Sinds kleins af aan weet ik hoe zwaar een verhuizing is. Als klein kind heb ik meerdere verhuizingen moet doorstaan, alles wat me lief was liet ik achter om ergens ander weer een zoektocht naar thuis te beginnen. Hierna heb ik als tiener en student de traditie voortgezet, en heb ik meerder plekken bewoond.  Elke verhuizing is gegrafeerd in mijn verleden en is een ijkpunt. Het moment dat je voor het laats de deur achter je dicht trekt en het moment dat je voor het eerst in je nieuwe lege huis binnenloopt.

Jouw thuis is meer dan een het huis waarin je woont. Het zijn de herinneringen die ervoor zorgen dat het huis een thuis is. De bank, de TV, het gebroken vaasje dat je nooit hebt weggegooid. Alles heeft een verhaal dat mooie maar ook zware momenten weer tot leven doen wekken. Dat en de mensen met wie je onder dat dak woont maakt het een thuis.

Diensten

Onze werkmethode

Als meest betrouwbare en best beoordeelde verhuizer van Nederland, zet WeMove24 nieuwe maatstaven op het gebied van service en klantenondersteuning.

Wat u ook verhuist en waar u het ook naartoe verhuist, wij regelen het voor u. Wij bieden u een 24/7 verhuisservices voor uw kleine, lokale, residentiële, lange afstands-, kantoor- en out-of-the-box verhuizingen.

We houden er echt van om je vooruit te helpen. Iedereen bij WeMove24 is toegewijd aan het leveren van onze 5-sterren verhuisdiensten, ons team zorgt ervoor dat de juiste planning voor uw verhuizing aanwezig is om u een kosteneffectieve, snelle en betrouwbare verhuizing te bezorgen.

Eerlijkheid duurt het langst

We nemen alle volgende services zonder extra kosten voor u op.

Artikelen die we altijd gratis inpakken, als onderdeel van uw vast bedrag

Geen verborgen extra's, onze reis- en arbeidskosten zijn inbegrepen in uw vaste prijs.

Met WeMove24 zijn alle reiskosten die tijdens uw verhuizing worden gemaakt inbegrepen in uw prijs, wat betekent dat er geen verborgen extra’s op de dag zijn. Alle reisgerelateerde kosten zoals brandstof zijn bij de prijs inbegrepen, u hoeft alleen aanwezig te zijn en te genieten van onze professionele verhuizers. We zorgen voor uw herrineringen. 

Özlem Gurcucu

Project manager

Huur vandaag nog de beste verhuizers in bij WeMove24!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Lift aanwezig
Hoe ziet je huidige woning eruit?
Verhuis je bijzondere objecten mee? Geef deze dan hier aan. Zo weet de verhuizer precies wat hij kan verwachten.
Wanneer verhuis je?
Verhuisperiode
Beschrijf in het kort je project en ontvang specifiekere offertes